diumenge, 6 de març del 2011

CREMA DE COLIFLOR

- 150 g ceba
- 250 g coliflor
- 100 g pastanaga
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
- 1 pessic de canyella
- 1 pessic de nou moscada
- sal

PREPARACIÓ
1) Talleu la ceba, la coliflor i la pastanaga pelada a trossos uniformes.
2) Poseu les verdures a bullir amb un pessic de sal.
3) Quan les verdures ja siguin cuites (punxeu-les amb un ganivet i comproveu que siguin toves) tritureu-les amb el minipimer i afegiu-hi la
cullerada sopera d’oli d’oliva, el pessic de canyella i el pessic de nou moscada.
4) Es pot servir calenta o freda en funció de l’època de l’any

Les cremes de verdures són una fantàstica manera d'introduir les verdures als nens.
Us animo a fer cremes amb verdures que no agradin massa als vostres fills ja que si les combineu amb altres verdures i en poseu poca quantitat ni ho notaran! Els hi dieu que heu preparat una crema màgica de sorpresa, i els animeu a endevinar quines verdures porta la
crema. Després expliqueu-los i ensenyeu-los quines verdures hi heu posat, perquè vegin que a vegades un aliment per si sol no ens agrada però combinat amb d’altres sí.
I el dia següent, animeu-los que siguin ells mateixos qui posin les verdures que abans no els agradaven!


INGREDIENTS PER A 2 PERSONES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada